Armonia Artelor
Piano-Lesson

Cursuri de PIAN pentru ORICE NIVEL

Vă așteptăm într-o locație ultracentrală!

Detalii

ÎNSCRIERE

Pentru orice vârstă începând de la 5 ani!

635999184041758451-974082916_Live-music-bg

Cursuri de CANTO

Orice nivel, de la începător la avansat!
Cursuri pentru toate vârstele începând cu 5 ani

Pregătire pentru
NEXT STAR | Românii au talent | Vocea României

acoustic-guitar-tips

Cursuri de chitară

Află acum mai multe

Violin Shop Tampa-15

Cursuri de VIOARĂ - de la ÎNCEPĂTORI până la CEL MAI ÎNALT NIVEL

Metode moderne de predare și studiu

CURSURI INDIVIDUALE

MII DE PARTITURI PENTRU ORICE NIVEL

Bass_guitar

Cursuri de CHITARĂ BASS pentru ORICE NIVEL

Detalii

ÎNSCRIERE

www.nuntadelux.ro-291
canto

Cântul vocal
Una dintre definiţiile muzicii ne spune că ea este “arta de a exprima sentimente şi idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică”.
Muzica înseamnă vindecare şi ar trebui să facem din ea o parte activă şi conştientă a programului nostru de menţinere a sănătăţii. Chiar dacă nu putem cânta o melodie sau nu ştim să cântăm la un instrument muzical, există modalităţi simple de a folosi sunetul sacru pentru vindecare. Dacă putem vorbi, putem să vindecăm cu ajutorul sunetului.
Vocea are o capacitate extraordinară de a fi un instrument pentru hrănire şi vindecare. Știm că arta muzicală poate fi capabilă să redea din splendoarea muzicii cerești, iar aceasta ne poate conduce către o înălțare spirituală reală.
În cultura poporului român, sentimentul de sacralitate al muzicii este redat în mod deosebit prin genul coral, vocea umană fiind cea mai la îndemână omului cât și cea mai aproapiată inimii sale.
Canto este o disiplină cu predare individuală și are ca obiect de studiu vocea umană.
Vocea umană este un instrument complex, capabil să redea o gamă largă de trăiri și sentimente. Canto se studiază pe baze științifice, elevii învață mecanismul respirației și al fonației, tehnici speciale de susținere și emisie prin care se obține acel sunet specific cântăreților lirici.
Bel canto, este un stil de interpretare în muzica vocală, caracterizat prin puritatea liniei melodice, originar din Italia secolulu al VII- lea, luând amploare în decursul secolului al XIX-lea. Canto vizează performanța vocală printr-un studiu individual susținut pentru obținerea tehnicii vocale și a rafinamentului artistic.
Talentul și munca susținută reprezintă formula ideală pentru a vă deschide porțile marilor scene lirice ale lumii.

Cursurile de canto se pot face de la nivel de începător până la cursuri de măiestrie – la cel mai înalt nivel posibil. Pachetul de 4 lecții/lună se adresează atât copiilor (mai mari de 5 ani) cât și adulților, indiferent de nivel.

Durata unui curs: 50 de minute

Preț: 300 lei/pachet

Acest pachet intensiv de canto (8 lecții/lună + o lecție gratuită)  se poate accesa indiferent de nivel: începător-avansat-profesionist. Cursul este perfect atât pentru inițiere, cât și pentru perfecționare în vederea susținerii de concursuri (inclusiv Vocea României, NExt Strat, Românii au talent),  admitere liceu, olimpiade de profil, admitere conservator, pregătire concert etc.

Durata unui curs: 50 de minute

Preț: 600 lei/pachet

Cursurile de canto destinate copiilor cu vârste între 4 și 5 ani sunt UNICE atât din punctul de vedere al posibilității efectuării lor (restul școlilor de muzică nu lucrează cu interval de vârstă) cât mai ales prin metoda didactică și rezultatele dovedite.

Durata unui curs: 30 de minute

Preț: 250 lei/pachet

Pentru detalii privind înscrierea și orarul disponibil consultati Sectiunea ÎNSCRIERE

Despre Profesor

Natalia Godovaniuc – Canto & Corul de Copii ARMONIA

Natalia Godovaniuc-mezzosoprana, nascuta in data de 3 decembrie 1988, or. Bqaălți R.Moldova. In orasul natal a absolvit scoala de muzica”M.Eminescu”- profil pian, dupa care a urmat liceul”Ion Creanga”- profil arte, dirijat coral sub indrumarea prof.univ.Caliga Marina, paralel urmand cursuri de canto la studioul pentru copii” Flacara”.

In 2007 pentru merite deosebite in cadrul liceului obtine o bursa din partea statului roman, oferindu-i posibilitatea de a-si continua studiile superioare in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti- profil Canto Clasic sub indrumarea prof.conf.univ. Cristina Soreanu, iar in 2014 finalizeaza si studiile de Master sub indrumarea prof.conf.univ. Ionel Voineag.

Din 2007 pana in prezent este angajata corista si solista al corului academic particular „ Divina Armonie”, cu care a avut numeroase turnee si concerte atat in tara cat si in strainatate(Austria, Polonia, Albania, R.Moldova, Grecia, Franta, Germania). Iar in 2012 a fost si colaboratoare in corul Filarmonicii de stat „G.Enescu „.

Intre 2010 si 2015 a participat la mai multe masterclassuri atat in tara cat si in strainatate( Bulgaria,Elvetia, Italia, R.Moldova, Germania), in urma carora a sustinut numeroase concerte si recitaluri. In vara lui 2013 a reprezentat Romania in cadrul festivalului Holstein Music Festival din Germania.

In paralel cu studiile superioare a inceput si activitatea de profesor Canto, colaborand cu unele scoli generale si de muzica, iar in prezent este profesoara in cadrul scolii „ Armonia Artelor”.

Contact

Adresa: Strada Nicolae N. Beldiceanu 1, Sector 1, Bucuresti
olivia[at]armonia-artelor.ro | 0770.294.352 | 0769.788.751
top
Copyright ARMONIA ARTELOR 2016
Skip to toolbar