Armonia Artelor
Piano-Lesson

Cursuri de PIAN pentru ORICE NIVEL

Vă așteptăm într-o locație ultracentrală!

Detalii

ÎNSCRIERE

Pentru orice vârstă începând de la 5 ani!

635999184041758451-974082916_Live-music-bg

Cursuri de CANTO

Orice nivel, de la începător la avansat!
Cursuri pentru toate vârstele începând cu 5 ani

Pregătire pentru
NEXT STAR | Românii au talent | Vocea României

acoustic-guitar-tips

Cursuri de chitară

Află acum mai multe

Violin Shop Tampa-15

Cursuri de VIOARĂ - de la ÎNCEPĂTORI până la CEL MAI ÎNALT NIVEL

Metode moderne de predare și studiu

CURSURI INDIVIDUALE

MII DE PARTITURI PENTRU ORICE NIVEL

Bass_guitar

Cursuri de CHITARĂ BASS pentru ORICE NIVEL

Detalii

ÎNSCRIERE

www.nuntadelux.ro-291
1425318165092

Istoria pianului

Povestea pianului începe la jumatatea secolului al XII-lea cu primul său strămoș – monocordul cu clape – căruia ulterior i-au fost adăugate mai multe coarde, transformându-se în mult mai cunoscultul clavicord, care funcționa printr-un mecanism de atingere a coardelor în momentul apăsării clapelor. Până la începutul secolului al XV-lea, clavicordul ajungea să aibă zece coarde, fiecare dintre ele producând cel puțin două note prin atingerea coardelor în două puncte diferite pe lungimea acesteia.
Un alt instrument premergător pianului a fost clavecinul, care producea sunete atunci când în urma atingerii clapelor coardele erau ciupite de pene de lemn, așa cum buricul degetelor ciupește coardele de chitară. Acesta avea însă dezavantajul de a nu permite celui care cînta să ofere dinamism muzicii. Deși a fost des utilizat pe parcursul a două sute de ani, până în secolul al XVIII-lea claviatura sa ajungând până la opt octave, clavecinul a pierdut treptat teren în fața unui nou instrument numit pianoforte. În 1709, italianul Bartolomeo Cristofori din Padova, fabricant de clavecine, începea construcția primului mecanism de pian pe principiul atingerii coardelor cu ciocănele, fără ca acestea să rămână în contact cu coarda după producerea sunetului. În plus, impactul ciocănelelor putea fi controlat cu ajutorul pedalelor. Denumirea de pianoforte, menținută până în 1850, a fost dată tocmai datorită acestui principiu de funcționare care permitea obținerea unui sunet variat și clar, mai lung sau mai scurt, mai tare sau mai încet, în funcție de dorința celui care acționa clapele. Invenția lui Cristofori a fost menționată pentru prima dată în 1711, împreună cu o schiță a instrumentului, într-un document scris de către Francesco Scipione Maffei, constituind sursa de inspirație pentru prima generație de fabricanți de piane. De-a lungul vieții, Bartolomeo Cristofori a construit aproximativ douăzeci de piane, doar trei dintre acestea, care datează din anul 1720, păstrîndu-se până în zilele noastre în muzee din Europa și SUA. [Sursa: Wikipedia]

Chiar daca nu toti copiii care iau lectii de pian vor avea o cariera muzicala, exista o serie de avantaje pe care aceste cursuri le aduc in dezvoltarea copilului. Citeste mai departe pentru a afla mai multe despre ele.

1. Este stimulata sensibilitatea auditiva. | 2. Copilul isi dezvolta motricitatea fina. |3. Copilul invata despre rabdare si perseverenta. | 4. Sunt stimulate atentia si memoria. | 5. Creste stima de sine. | 6.  Cultura generala ii va fi imbogatita.

Indiferent de nivelul cursantului se utilizează metode de predare moderne, cursuri INDIVIDUALE cu rezultate imediate! Pachetul de 4 lecții/lună este o bază de plecare solidă pentru studiul acestui instrument.

Durata unui curs: 50 de minute

Preț: 300 lei/pachet

Pachetul de 8 lecții/lună vine cu un bonus de o lecție gratuită în plus. Acrest pachet reprezintă alegerea optimă pentru studiulpianului, indiferent de nivelul cursantului.

Durata unui curs: 50 de minute

Preț: 600 lei/pachet

Indiferent de nivel, sau de vârstă, niciodată nu este prea târziu pentru a învăța cântatul la acest instrument minunat. Pachete disponibile (4 lecții/lună sau 8lecții/lună + o lecție bonus) vor răspunde fie dorinței de a învăța pentru prorpia plăcere, sau pentru performanță.

Durata unui curs: 50 de minute

Preț: 4 lecții/ lună 300 lei/pachet

Preț: 8 lecții/ lună + o lecție bonus 800 lei/pachet

Pentru detalii privind înscrierea și orarul disponibil consultati Sectiunea ÎNSCRIERE

Despre Profesor

Staff_Olivia

Olivia Laura Gâf-Deac

Laura Olivia Gâf-Deac s-a născut pe data de 20 septembrie 1984 în Municipiul Tg. Jiu, Județul Gorj. La vârsta de 3 ani a început studiul pianului sub îndrumarea mamei sale, Profesor Lucia Popa, iar la vârsta de 5 ani a descoperit vioara – „regina instrumentelor” de care se va îndrăgosti la prima vedere.
Palmaresul violonistei Laura Olivia Gâf-Deac numără 21 de premii naționale și internaționale, două Diplome de Excelență si o
Distincție acordată în semn de aleasă stimă și prețuire pentru contribuții la creșterea prestigiului școlii românești. Absolventă a Liceului de Muzică „George Enescu” din București, din anul 2003 își continuă studiile la Universitatea Națională de Muzică București, Facultatea de Interpretare Muzicală, la clasa Profesoarei Ioana Croitoru. Între anii 2007-2010 urmează cursurile de Master în cadrul aceleiași facultăți, sub îndrumarea Prof.univ.dr. Gabriel Croitoru. Din anul 2005 pâna în 2014 a fost angajată ca prim violonistă în orchestra Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” București.În cei 15 ani de activitate concertistică,
tânăra violonistă a susținut numeroase concerte și recitaluri atât în țară (Tg.Jiu, Deva, Bușteni, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Arad, Alba-Iulia, București) cât și în străinătate (Franța, Marea Britanie).
Repertoriul artistei Laura Olivia Gâf-Deac cuprinde numeroase lucrări care acoperă întreaga gamă stilistică de genuri muzicale, de la muzică clasica, operetă, la muzica de film, pop-rock și tango. A colaborat cu numeroși artiși dintre care amintim pianista Viorica Boerescu, violonistul Gabriel Croitoru, pianistul Horia Mihail, ș.a. În anul 2005 concertează pe scena Sălii Palatului din București alături de Omara Portuondo iar la Sala Polivalentă în anul 2007 alături de trupa britanică de muzică rock Smokie. Tot la Sala Palatului, în anul 2012 susține un concert alături de celebrul tenor Alessandro Safina.

Contact

Adresa: Strada Nicolae N. Beldiceanu 1, Sector 1, Bucuresti
olivia[at]armonia-artelor.ro | 0770.294.352 | 0769.788.751
top
Copyright ARMONIA ARTELOR 2016
Skip to toolbar